"SUNTEM CEEA CE MANCAM"
ASOCIEREA CORECTA A ALIMENTELOR - Omul primitiv mânca alimentele în modul cel mai simplu posibil. Pornind de la această premisa, Dr. Herbert Shelton dezvoltă teoria combinaţiilor corecte ale alimentelor, care va fi baza a ceea ce se numeşte igiena alimentară - adică consumarea alimentelor respectând regulile primordiale ale alimentaţiei, in acord absolut cu chimia organismului uman. ---> CITESTE MAI DEPARTE
INTELIGENTA ORGANISMULUI NOSTRU SI COMBINATIILE ALIMENTARE - Organismul nostru este inteligent, si sunt sigură că nimeni nu poate contesta acest lucru. Nici o descoperire cât de mare a medicinei nu-l poate depăși, știe singur de ce are nevoie și nici măcar inteligența conștientă a individului nu poate intra în competiție cu el. In cea ce privește necesitățile sale, el este singurul care este foarte bine informat,----> CITESTE MAI DEPARTE
ALIMENTATIA ESTE CHEIA STARII NOASTRE DE SANATATE - Prin alimentație furnizăm organismului nostru substanțele necesare pentru o corectă și optimă funcționare. Complexitatea acestei funcționării nu ar trebui să ne sperie, nu trebuie să studiem medicina pentru a ști cum să ne alimentăm corect,----> CITESTE MAI DEPARTE
PROTEINELE - Probabil că aţi auzit că proteina este nutrientul cel mai important pentru organismul nostru. Acesta stă la baza celor mai importante procese ale organismului. Organismul foloseşte proteinele pentru a construi, a repara şi a menţine funcţionale aproape toate ţesuturile care îl alcătuiesc. ----> CITESTE MAI DEPARTE
ALIMENTELE SI CONTINUTUL LOR PROTEIC - Ce cantitate dintr-un aliment bogat în proteine trebuie să consum ca să-mi acopăr necesarul proteic pe parcursul unei zile? -----> CITESTE MAI DEPARTE
SEMINTELE DE CANEPA -“Nici un aliment nu poate fi paragonat cu cânepa în cea ce priveşte valoarea sa nutriotionala. O jumătate de kilogram de seminţe de cânepă furnizează organismului uman proteinele, acizii graşi şi fibra necesare pentru două săptămâni.” Sursa – Medic Nutritionist Udo Erasmus in “Fats that heal, fats that kill”, 1993.----> CITESTE MAI DEPARTE
CEAPA INTRE BENEFICII, ISTORIE SI CURIOZITATI -Ceapa (Allium cepa) este o plantă a cărei origini antice le găsim în regiunile continentului Asia. Cu toate că descoperirile arheologice au recuperat dovezile existenţei acestei legume încă din epoca bronzului (în 5000 i.Hr.) nu este clar dacă cultivarea sa datează tot din acele timpuri sau ceva mai târziu ( 2000 ani mai taraziu).-----> CITESTE MAI DEPARTE
CARE ESTE CEL MAI BUN ULEI PENTRU PRAJIT ? -Printre numeroasele uleiuri prezente pe piată există unele mai stabile și rezistente la temperaturi ridicate și altele care se vor arde mai ușor. ----> CITESTE MAI DEPARTE
PEPENELE - PROTAGONISTUL NR. 1 AL VERII IN DIETELE DE SLĂBIT- Pepenele roşu, fructul preferat al sezonului estiv, este foarte apreciat şi pentru calităţile sale curative, în lume existând peste 1.200 de varietăţi de pepeni verzi.---->CITESTE MAI DEPARTE
ASOCIEREA CORECTA A ALIMENTELOR - Omul primitiv mânca alimentele în modul cel mai simplu posibil. Pornind de la această premisa, Dr. Herbert Shelton dezvoltă teoria combinaţiilor corecte ale alimentelor, care va fi baza a ceea ce se numeşte igiena alimentară - adică consumarea alimentelor respectând regulile primordiale ale alimentaţiei, in acord absolut cu chimia organismului uman. ---> CITESTE MAI DEPARTE
MOSTENIREA OBICEIURILOR ALIMENTARE - Astăzi, mai mult ca oricând, modul nostru de a ne nutri a devenit haotic. ----> CITESTE MAI DEPARTE
INTELIGENTA ORGANISMULUI NOSTRU SI COMBINATIILE ALIMENTARE - Organismul nostru este inteligent, si sunt sigură că nimeni nu poate contesta acest lucru. Nici o descoperire cât de mare a medicinei nu-l poate depăși, știe singur de ce are nevoie și nici măcar inteligența conștientă a individului nu poate intra în competiție cu el. In cea ce privește necesitățile sale, el este singurul care este foarte bine informat,----> CITESTE MAI DEPARTE
ALIMENTATIA ESTE CHEIA STARII NOASTRE DE SANATATE - Prin alimentație furnizăm organismului nostru substanțele necesare pentru o corectă și optimă funcționare. Complexitatea acestei funcționării nu ar trebui să ne sperie, nu trebuie să studiem medicina pentru a ști cum să ne alimentăm corect,----> CITESTE MAI DEPARTE
PROTEINELE - Probabil că aţi auzit că proteina este nutrientul cel mai important pentru organismul nostru. Acesta stă la baza celor mai importante procese ale organismului. Organismul foloseşte proteinele pentru a construi, a repara şi a menţine funcţionale aproape toate ţesuturile care îl alcătuiesc. ----> CITESTE MAI DEPARTE
ALIMENTELE SI CONTINUTUL LOR PROTEIC - Ce cantitate dintr-un aliment bogat în proteine trebuie să consum ca să-mi acopăr necesarul proteic pe parcursul unei zile? -----> CITESTE MAI DEPARTE
SEMINTELE DE CANEPA -“Nici un aliment nu poate fi paragonat cu cânepa în cea ce priveşte valoarea sa nutriotionala. O jumătate de kilogram de seminţe de cânepă furnizează organismului uman proteinele, acizii graşi şi fibra necesare pentru două săptămâni.” Sursa – Medic Nutritionist Udo Erasmus in “Fats that heal, fats that kill”, 1993.----> CITESTE MAI DEPARTE
CEAPA INTRE BENEFICII, ISTORIE SI CURIOZITATI -Ceapa (Allium cepa) este o plantă a cărei origini antice le găsim în regiunile continentului Asia. Cu toate că descoperirile arheologice au recuperat dovezile existenţei acestei legume încă din epoca bronzului (în 5000 i.Hr.) nu este clar dacă cultivarea sa datează tot din acele timpuri sau ceva mai târziu ( 2000 ani mai taraziu).-----> CITESTE MAI DEPARTE
CARE ESTE CEL MAI BUN ULEI PENTRU PRAJIT ? -Printre numeroasele uleiuri prezente pe piată există unele mai stabile și rezistente la temperaturi ridicate și altele care se vor arde mai ușor. ----> CITESTE MAI DEPARTE
PEPENELE - PROTAGONISTUL NR. 1 AL VERII IN DIETELE DE SLĂBIT- Pepenele roşu, fructul preferat al sezonului estiv, este foarte apreciat şi pentru calităţile sale curative, în lume existând peste 1.200 de varietăţi de pepeni verzi.---->CITESTE MAI DEPARTE